Gratis tips bij het reguliere reinigen van uw grindvloer!

Siergrindvloer met open structuur reinigen

Een grindvloer met een open structuur reinigt u niet met een dweil, maar met een borstel en (droog) stofzuiger. Eventueel kunt u uw vervuilde siergrindvloer (plaatselijk) reinigen met lauw water. Een keer of twee keer per is normaal gesproken voldoende.  

Siergrindvloer met gesloten structuur reinigen

Siergrind met een gesloten structuur reinigen kan daarentegen wél met een dweil schoongemaakt worden en hier adviseren wij een tot twee keer per week stofzuigen. Door het gladde oppervlak wordt stof en ander vuil niet geabsorbeerd en blijft het liggen. Knoeit u op uw grindvloer? Maak de grindvloer dan schoon met een natte doek (eventueel met lauw water en een scheut schoonmaak azijn). 

Heeft uw siergrindvloer hardnekkige vlekken? 

Gebruik geen schoonmaakmiddelen waarin bijtende bestanddelen verwerkt zijn, dit zal doffe plekken in uw grindvloer tot gevolg hebben. 

Uw grindvloer weer als nieuw? 
De specialisten van De Grindreiniger komen graag bij u langs met een speciaal ontworpen schoonmaakmachine en zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. De tegen elkaar indraaiende borstels zorgen ervoor dat het vieze water niet in de poriën blijft zitten, maar via transportbanden in de machine terechtkomt. Neem snel vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Siergrind vloeren

Siergrind bestaat uit gewassen, gedroogd en op maat gezeefd grind. Hierdoor kunnen we een naadloze, strakke vloerafwerking creëren in uw eigen inrichting met een fantastisch effect. Verkrijgbaar in de kleur die bij uw interieurwensen past. Een grindvloer staat fantastisch in een klassiek, alsook in een modern of industrieel interieur en neemt door zijn structuur de omgevingstemperatuur aan en houdt deze langdurig vast. Het geeft hierdoor een luxe gevoel. 

Voor een betaalbare en kwalitatieve grindvloer bent u bij de Grindstunter absoluut aan het juiste adres. 
De Grindstunter grindvloer past in ieder interieur, van klassiek tot modern, van trendy tot tijdloos. de Grindstunter grindvloer biedt onbeperkte mogelijkheden op het gebied van kleur en vorm. Kleurcombinaties en vorm kunt u geheel volgens uw wens samenstellen. Kijkt u ook eens op www.grindstunter.nl voor aanvullende informatie 

De GrindReiniger Geleen T: +31 657304430 | E: info@degrindreiniger.nl | Like ons ook op facebook.com/degrindreiniger